Skip to content

Moćna tehnologija dizajnirana kako biste imali kvalitetne rezultate,
obezbeđujući pritom veću produktivnost i brže završen posao!

3Dsurvey je rezultat preko 20 godina geodetskog iskustva na terenu i više od 1000 uspešno završenih projekata širom sveta.

Softverski paket  dizajniran je da služi ambicioznim i jedinstvenim potrebama vašeg tima. Napravljen je da vas osnaži i pomogne. Ovaj obiman digitalni alat je veoma fleksibilan i sposoban da se neprimetno integriše i upotpuni vašu postojeću opremu, bilo vazdušnu, kopnenu ili digitalnu.

3Dsurvey Pilot

3Dsurvey Software

3Dsurvey Viewer

Optimizuje lokalno prikupljanje podataka, transformišući vaš dron u automatski precizni alat i eliminišući potrebu za ponovnim odlaskom na teren, i smanjuje ukupne troškove na terenu. Digitalna obrada slika prilagođena je po meri geodeta.

Transformiše snimljene podatke u precizne digitalne mape, 3D modele i interaktivne mere sa velikom preciznošću (cm). Radite pametnije, brže i sigurnije nego ikada pre. 

Delite svoje projekte sa timom i klijentima u bilo kojoj industriji. 3DSurvey Viewer aplikacija pomaže da idete još dalje, olakšavajući vam ubedljivu prezentaciju i saradnju.

Uradite više sa manje napora.

3Dsurvey je napravljen za uspeh. Moćna tehnologija dizajnirana kako biste imali kvalitetne rezultate, obezbeđujući pritom veću produktivnost i brže završen posao, kao i radno okruženje u kojem ćete uživati.

Kompletan paket alata za snimanje.

Sve je uključeno. 3Dsurvey je kompletan digitalni paket za snimanje sa fotogrametrijskom obradom po najsavremenijoj tehnologiji i 2 besplatne aplikacije za sve vase podatke.

Uklapa se u svaki tim, svaki projekat.

Oslobodite se svih prepreka i osnažite svoj tim sa najkvalitetnijim rešenjem za obradu digitalnih snimaka, napravljenim od geodeta za geodete. 3Dsurvey odgovara svima – i početnicima i profesionalcima; napravljen je da biste radili još uspešnije bez bilo kakve dodatne obuke.

AUTOMATIZACIJA KLASIFIKACIJE
OBLAKA TAČAKA

Iskoristite vodeći sistem klasifikacije u industriji sa najboljim alatima za prilagođavanje oblaka tačaka koji vam omogućavaju brzu, laku i jednostavnu klasifikaciju podataka.

DIGITALNO OKRUŽENJE I 3D MODELI MREŽE

Rekreirajte stvarnost u fotorealističnom digitalnom obliku. Generišite potpuno georeferenciran, prostorno orijentisan i potpun pregled konfiguracije vašeg terena.

PRECIZNI ORTOFOTO PRIKAZI

Izračunajte digitalne ortofoto prikaze visoke rezolucije sa cm preciznošću. Uz to, imaćete i savršene georeferencirane detalje za dalje premeravanje zemljišta i istraživanje.

VOLUMETRIJSKI PRORAČUNI

Istražite volumetrijske proračune velikom brzinom i sa velikom preciznošću. Uporedite više merenja, vizualizujte u realističnim 3D detaljima, otkrijte promene u hodu ili tokom vremena.

LINIJE PRESEKA I PROFILNE LINIJE

Nacrtajte definisanu liniju i izračunajte pojedinačne vertikalne poprečne preseke ili višestruke poprečne profile sa korisnički definisanim intervalima iz podataka vaših oblaka tačaka.

INTEGRISANI CAD ALATI

Integrisano CAD okruženje vam omogućava da crtate na pointcloud-u ili mreži i povežete geodetsku mapu u jedan softver. Nema potrebe za dodatnim modulima!

KONTURNE LINIJE

Odmah kreirajte topografske karte i slobodno istražujte podatke o nadmorskoj visini terena u 2D ili 3D, koristeći automatizovano izračunavanje konturnih linija 3Dsurvey-a.

3D GENERATOR OBLAKA TAČAKA


Generišite precizne 3D modele visoke definicije i izvucite detaljan i precizan oblak tačaka. 3Dsurvey oblak tačaka vam daje najbolje rezultate na tržištu.

3D MERENJA


Bez obzira da li merite 2D rastojanje, 3D rastojanje, delta visinu, 2D oblast, 3D oblast mreže, 3Dsurvey vas podržava sa svim potrebnim funkcijama i informacijama.

Koordinatni sistem i geoidni sistem

Ako želite da radite sa RTK dronovima i postignete centimetarski tačne rezultate bez dodatnih kontrolnih tačaka, 3Dsurvey je spreman za vaše potrebe.

Unesite bilo koje geodetske podatke

Nema ograničenja u pogledu broja oblaka tačaka, mreža, konturnih linija ili ortofotografija. Uvezite ih sve u jednom prozoru i proverite razliku između dva leta!

Delunijeva triangulacija sa prelomnim linijama

Uvezite 3D tačke sa GNSS instrumenta i generišite površinu za kratko vreme! Uporedite GNSS merenja sa rezultatima fotogrametrije u jednom softveru!