Skip to content

Kao deo Unistrong-a, eSurvey je kompanija svetske klase posvećena unapređenju industrija. Sledeći filozofiju zasnovanu na konceptu „globalnog razmišljanja i lokalnog djelovanja“, eSurvey je osnovao podružnice u inostranstvu kako bi bolje ispunio očekivanja raznolikih regionalnih tržišta.
eSurvey proizvodi visoko precizne GNSS prijemnike, robusne ručne uređaje, sofisticirani softver i specijalizovana rešenja. Uvek isporučujući vrhunske proizvode i inovativna rešenja, eSurvey-u veruju profesionalci iz različitih industrija, kao što su geodezija, precizna poljoprivreda, kontrola mašina i građevinarstvo.

PROIZVODI

E200

E200 je rover prijemnik kompanije eSurveyGNSS.
Izdržljiv IP67 dizajn omogućava rad u različitim okruženjima. Više konstelacija i praćenje frekvencija uvek daju fiksno rešenje za vaš posao. Globalna 4G mreža i RX radio čine ga pogodnim da bude rover stanica.

E300 Pro

E300 Pro je proizvod nove generacije kompanije eSurvey GNSS.
Izdržljiv IP67 dizajn omogućava rad u različitim okruženjima. Više konstelacija i praćenje frekvencija uvek daju fiksno rešenje za vaš posao. Zahvaljujući dizajnu male veličine, E300 Pro je pogodan za različite aplikacije kao što je kontrola automobila i mašina.

E500

E500 je lagan proizvod kompanije eSurvey GNSS sa funkcijom nagiba.
Izdržljiv IP67 dizajn omogućava rad u različitim okruženjima. Više konstelacija i praćenje frekvencija uvek daju fiksno rešenje za vaš posao. Zahvaljujući dizajnu male veličine, E500 je pogodan za različite primene kao što je kontrola automobila i mašina.

E800

E800 je proizvod visokih performansi kompanije eSurvey GNSS.
Izdržljiv IP67 dizajn omogućava rad u različitim okruženjima. Više konstelacija i praćenje frekvencija uvek daju fiksno rešenje za vaš posao. Šareni ekran osetljiv na dodir je zgodan za brze konfiguracije.

ET2A

TEODOLIT

ET2A je elektronski teodolit visoke preciznosti. Ovaj uređaj ima tačnost merenja ugla od 2 inča i efekat uvećanja od 30k kako bi zadovoljio različite radne zahteve.

E3 i E3L

TOTALNE STANICE

E3 i E3L su ručne totalne stanice visoke preciznosti, sa preciznim merenjem ugla i udaljenosti. Mogu raditi pouzdano i dati tačne rezultate čak i u teškim okruženjima. Njihove jednostavne operacije čine većinu zadataka premeravanja i snimanja lakšim i efikasnijim.

ESL2

ESL2 se koristi u geodetskoj kontroli, izgradnji puteva i industrijskim aplikacijama. ESL2 sa ESM1 može da obezbedi veću preciznost i da se koristi u praćenju deformacija konstrukcije itd. Upotreba automatskog kompenzatora ubrzava rad i poboljšava tačnost. ESL2 isporučuje mogućnost rada na temperaturi od -30℃ do +50℃.

ESL3

ESL3 je opremljen sistemom kompenzacije magnetnog prigušenja koji ima veliki opseg kompenzacije i kompenzator visoke tačnosti kompenzacije kako bi se osigurala tačnost opreme i efikasnost merenja čak i u složenom okruženju koje je podložno vibracijama ili udarima. 32 puta uvećanje, 38 mm veliki prozirni otvor opremljen sa 550 nm premazom koji obezbeđuje brzo i glatko merenje. Potpuno metalno telo i IP66 dizajn obezbeđuju ESL3 snažnu prilagodljivost okolini.