Skip to content

ZWSOFT CO., LTD. (Guangdžou) je pouzdan dobavljač CAx (CAD/CAM/CAE) rešenja sa samorazvijenim 2D CAD, 3D CAD/CAM tehnologijama i tehnologijama elektromagnetne/strukturne simulacije. Posvećen unapređenju CAx tehnologija, ZWSOFT je postavio 6 centara za istraživanje i razvoj u Guangdžouu, Vuhanu, Šangaju, Pekingu, Xi’an-u i Floridi, kao i nezavisno razvijen Overdrive, kernel (jezgro) za 3D geometrijsko modeliranje.

Od 2004. ZWSOFT je prodao svoje proizvode preko 900.000 korisnika u arhitektonsko-građevinskoj i mašinskoj industriji iz više od 90 zemalja i okruga. ZWSOFT je prepoznat od strane poznatih kompanija u mehaničarskim, elektronskim, automobilskim, arhitektonskim, transportnim, energetskim itd. oblastima, kao što je CH. Karnchang, Deltamarin Poljska, Dragados Offshore S.A., Hyundai KEFICO Vijetnam,  LG i SIEMENS.

Na osnovu svojih naprednih CAD/CAM tehnologija, ZWSOFT se posvetio obrazovanju. Od sastavljanja udžbenika, razvoja nastavnog plana i programa do izgradnje radionica za obuku, ZWSOFT je zadovoljio zahteve reforme obrazovanja i obezbedio rešenja za arhitektonske i mašinske smerove, kao i kreativne prakse 3D štampanja za preko 3000 dodiplomskih i stručnih institucija. U međuvremenu, ZWSOFT je opslužio više od 60.000 škola sa svojim inovativnim obrazovnim softverom, kursevima i uslugama za mlade širom zemlje.

U budućnosti, ZWSOFT će više investirati u istraživanje i razvoj osnovnih CAx tehnologija i izgraditi pouzdana CAx rešenja sa svojom tehnologijom kernela 3D CAD geometrijskog modeliranja. Štaviše, ZWSOFT će uspostaviti održiv ekosistem za sve industrije i dati više doprinosa razvoju vrhunskog inženjerskog softverskog sistema.

PROIZVODI

2D CAD

3D CAD/CAM