Skip to content

O nama

Timco d.o.o. nastao je 1989. godine u Zemunu. Od tada je naša glavna delatnost servisiranje i trgovina analitičkim i geodetskim instrumentima, kao i pružanje tehničke podrške našim korisnicima u svakodnevnom radu.

Od 2007. godine naša kancelarija i radionica nalaze se na Novom Beogradu, u Japanskoj 4.
Naš tim čini šestoro zaposlenih i dvoje stručnih saradnika sa odseka za Geodeziju i geoinformatiku (Građevinski fakultet Subotica, Univerzitet u Novom Sadu).

Od samog početka idemo u korak s vremenom i pratimo razvoj tehnike i tehnologije. Naši inženjeri se konstantno usavršavaju – redovno pohađaju obuke, kurseve i posećuju seminare širom sveta (SAD, Kadana, Kina, Nemačka, Švajcarska, Austrija), koje organizuju proizvođači najsavremenije opreme (Thermo Fisher Scientific, Carl Zeiss Jena, TRIMBLE, SOKKIA, TOPCON, SATLAB, SOUTH).
Timco d.o.o. je ekskluzivni distributer u ovom regionu za 3Dsurvey, Aplitop, Atmos UAV, Carlson, eSurvey, GeoSLAM, Handheld, MoveSolutions, Screening Eagle Technologies , SimActive Inc., SOKKIA, TopoDRONE i ZWSOFT (ZwCAD).

Pored konstantnog ulaganja u znanje zaposlenih, ulažemo i u opremu neophodnu za servisiranje analitičkih i geodetskih instrumenata. Sa ponosom ističemo da smo u potpunosti opremljeni ne samo znanjem, već i svim neophodnim uređajima i alatima.
Zbog svega toga, garantujemo da ćemo pružiti vrhunsku uslugu svim korisnicima!