Skip to content

SimActive objavljuje Correlator 3D verziju 9.2 sa Phase One IIQ integracijom

SimActive and Phase One su objavili vest o strateškom partnerstvu. Ova saradnja je rezultirala novim izdanjem SimActive Correlator3D softvera – verzija 9.2, koje sadrži nekoliko poboljšanja produktivnosti, koja uključuju podršku  Phase One Intelligent Image Quality (IIQ) formata.

,,Omogućavajući našim korisnicima da direktno obrađuju slike u našem izvornom IIQ formatu, ujedno omogućavamo i brže i besprekornije radno okruženje.

Slike se sada mogu obrađivati u Phase One IIQ formatu, bez prolaska kroz srednji format. Direktan rad sa kompresovanim datotekama omogućava mnogo lakše upravljanje podacima na velikim projektima.

,,Omogućavajući našim korisnicima da direktno obrađuju slike u našem izvornom IIQ format, omogućavamo ujedno brže i besprekornije radno okruženje’’, rekao je Anthony Garetto, glavni direktor proizvodnje u kompaniji Phase One.

,,Da bismo radno okruženje ogromnog broja klijenata Phase One-a učinili lakšim, naš razvojni tim je bio u mogućnosti da brzo implementira ovu ključnu razliku u naš softver’’, rekao je Louis Simard, glavni direktor za tehnologiju kompanije SImActive. Phase One je postao lider u kvalitetnim senzorima za mapiranje i izuzetno smo srećni što smo deo ove saradnje.“

O KOMPANIJI PHASE ONE
Phase One je pionir u oblasti digitalnih senzora za snimanje i vazdušnih sistema za Geo tržište i najveći dobavljač vazdušnih kamera zasnovanih na dugoj tradiciji za izvanredan kvalitet slike i pouzdane senzore. Osnovana 1993. godine, Phase One je pionir digitalne fotografije. Phase One je razvio osnovne tehnologije za obradu slika i niz digitalnih kamera i modula za snimanje, pružajući najviši svetski kvalitet slike u smislu rezolucije, dinamičkog opsega, vernosti boja i geometrijske tačnosti. Kao takva, Phase One je prerasla u vodeći provajder vrhunske tehnologije snimanja u mnogim zahtevnim segmentima poslovanja, kao što su mapiranje iz vazduha, industrijska inspekcija i digitalizacija kulturnog nasleđa, kao i usluga najzahtevnijim svetskim fotografima. Za više informacija, posetite njihov sajt: www.phaseone.com.