Skip to content

TOPODRONE

Topodrone dizajnira i proizvodi pristupačne bespilotne letelice i visoko precizna rešenja za snimanje iz vazduha.
Nude DJI dronove spremne za let, jednostavne za korišćenje i sa dodatno instaliranim GNSS prijemnikom, koji je povezan sa modifikovanom i kalibrisanom kamerom.

Ugrađeni L1/L2 višepojasni RTK/PPK GNSS prijemnik, povezan preko naprednog sistema sinhronizacije sa kamerom, pretvara vaš dron u profesionalni alat za istraživanje.
Možete snimati fotografije iz vazduha sa rezolucijom do 1 cm po pikselu i lako ih transformisati u visoko precizni ortomozaik i 3D modele u automatskom režimu.

Sve što vam je potrebno za dobijanje fotogrametrijskih podataka visoke preciznosti do 3cm tačnosti u XYZ sistemu bez korišćenja kontrolnih tačaka!

Napredni DJI sistemi za izbegavanje prepreka obezbeđuju bezbednost tokom leta i pojednostavljuju kontrolu drona.
Topdrone rešenja ne moraju da koriste eksterne izvore napajanja. Više ne morate da postavljate kontrolne tačke, samo minimizirajte njihov broj, štedeći nebrojene sate i troškove rada.

PROIZVODI

UAV LiDAR

TOPODRONE LiDAR sa visoko preciznim IMU i višesistemskim L1/L2 GNSS prijemnikom za vazdušno LiDAR snimanje i mapiranje sa 3-5 cm XYZ preciznošću bez upotrebe kontrolnih tačaka. Ovi sistemi su pogodni za izradu 1:500 topografskih karata, precizno merenje, inženjerska i druga istraživanja. Glavna razlika između snimanja LiDAR iz vazduha i snimanja iz vazduha je mogućnost dobijanja terena ispod visoke trave i visokog drveća.

Dronovi za snimanje

Bespilotne TOPODRONE letelice su dizajnirane za obavljanje visokopreciznih vazdušnih snimanja i mapiranja. Svi dronovi su opremljeni multisistemskim L1/L2 TOPODRONE PPK GNSS prijemnikom sa integrisanim IMU, koji vam omogućava da izvršite snimanje iz vazduha sa tačnošću (XYZ) od 2-3 cm bez upotrebe kontrolnih tačaka. Ovi dronovi su pogodni za pravljenje topografskih karata 1:500, precizno merenje zapremine, inženjerska i druga istraživanja.

TOPODRONE PPK kompleti za nadogradnju

TOPODRONE PPK kompleti za nadogradnju su nezavisni uređaji koji mogu uključivati ne samo ugrađeni multisistemski L1/L2 GNSS prijemnik TOPODRONE PPK sa ugrađenim IMU-om, već i troosne kardane za instalaciju na industrijske bespilotne letelice za obavljanje snimanja iz vazduha sa 2- 3 cm KSIZ tačnost bez upotrebe GCP. Instalaciju kompleta za nadogradnju možete obaviti sami i ne traje više od 15-20 minuta. TOPODRONE PPK kompleti za nadogradnju vam omogućavaju da modifikujete svoj dron i koristite ga za kreiranje topografskih karata od 1:500, precizna merenja, inženjerska i druga istraživanja.

Dodaci za snimanje

LiDAR skeneri i drugi korisni dodaci za industrijske bespilotne letelice i bespilotne letelice za visoko precizno snimanje iz vazduha i mapiranje.

Softver

Softver za naknadnu obradu GNSS podataka u lokalnim koordinatnim sistemima i geografsko označavanje slika, planiranje područja i misije linearnog snimanja, fotogrametrijsku obradu podataka i obradu podataka laserskog skeniranja, svi proizvodi su kompatibilni sa TOPODRONE rešenjima.