Skip to content

ZEB Horizon: RT verzija

ZEB Horizon: RT verzija

Vizuelizacija podataka u realnom vremenu uz GeoSLAM-ov novi ZEB Horizon RT.

Dostupan za naručivanje od danas, 15. avgusta, ZEB Horizon je dostupan u realnom vremenu tako da korisnici mogu da pregledaju podatke tokom skeniranja, kako bi bili potpuno sigurni u kvalitet i pre nego što napuste lokaciju.

Mogućnosti ZEB Horizon skenera nastavljaju da se šire, pri čemu je RT najnoviji dodatak za ručno mobilno mapiranje. Od svog lansiranja, ZEB Horizon nastavlja da stvara nove mogućnosti za kompanije u različitim industrijama i primenama za brže i lakše snimanje tačnih podataka.

Uzorak podataka oblaka tačaka kreiranih tokom skeniranja uživo vam omogućava:

Planiranje rute

Putanja uživo prikazuje kuda ste hodali, što olakšava uočavanje područja koja su već skenirana.

Kontrola kvaliteta

Skeniranje u realnom vremenu znači da možete biti sigurni da je cela oblast obuhvaćena.

SLAM provera stanja

SLAM indikator stanja daje vam povratne informacije uživo o trenutnim uslovima snimanja.

Hodanje i skeniranje pomoću ZEB Horizon RT generiše pregled vašeg oblaka tačaka, obezbeđujući potpunu pokrivenost snimane oblasti. Kompatibilan je sa većinom mobilnih uređaja koji se pričvršćuju na poleđinu ZEB Horizon-a preko obezbeđenog držača za telefon. Kada se povežete, počnite skeniranje sa mobilnog uređaja ili skenera, a korisnički interfejs će prikazati uzorak oblaka tačaka u realnom vremenu. Oblak tačaka se može videti u potpunosti obradom podataka u GeoSLAM Connect-u.

Gde se koristi ZEB Horizon RT

Arhitektura

Građevina

Rudarstvo


Tačaka u sekundi


Broj senzora


Relativna tačnost


Domet

300 000

16

do 6 mm

100 metara

Brzina

Sa 300 000 skeniranih tačaka u sekundi, to je brzo skeniranje jednostavnih i složenih okruženja. Možete da izvršite skeniranje visokog kvaliteta za mnogo manje vremena.

Prenosivost

Možete se slobodno kretati dok koristite ovaj uređaj. Ovaj skener ima rotirajući LiDAR senzor za najšire vidno polje. Kompaktna veličina i dizajn čine ga idealnim za korišćenje.

Preciznost

ZEB Horizon obezbeđuje 3D skeniranje sa relativnom preciznošću merenja do 6 mm u zavisnosti od okruženja. Ovo vam daje precizno skeniranje i fine detalje.

Svestranost

Sa dometom od 100m, ZEB Horizon je najfleksibilniji 3D laserski skener do sada. Koristite ga na otvorenom, u zatvorenom ili pod zemljom.
Montirajte ga na dron, ranac ili vozilo.